Je hebt Krijndesign gevonden,
surf gerust even rond.
Scroll snel verder.

ZZP-er & Startup

Als ZZP-er/Startup wil je iedereen laten zien dat jij de expert voor elke klus bent. Maar hoe kom jij aan klanten? Daarom is Krijndesign uit Leiderdorp het webdesignbureau om jou daarbij te helpen. Wij weten met opvallende web en print reclame jouw bedrijf (nog) succesvoller te maken. Geen standaard werk, wel ijzersterke ontwerpen afgestemd op jouw wensen, daar zetten wij graag die stap extra voor.
Deze services biedt Krijndesign:


Kickstart je business

Logo ontwerp

Verbaas je klanten met een sterk ontworpen logo die zeker zal scoren bij jouw doelgroep.
Zonder gedoe online

Website ontwerp

Snel starten? Speciaal voor ZZP startups hebben wij een voordelig webstartpakket samengesteld.
Maak indruk

Print/drukwerk

Wil jij meer herkenbaarheid? Door het inzetten van het juiste reclame middel trek je direct de aandacht.

 

 

Laatste cases

Onze klanten zijn heel divers, van aannemer tot hypotheekadviseur en tuurlijk zijn we trots op de mooie designs die we dagelijks maken.
Trots op ons werk.Swipe door onze cases

 

Een website, Zo werkt't

Met deze 4 stappen helpen wij ZZP-ers & startups aan succesvolle websites.
Let's get digital

 Webdesign

Jouw bedrijf is uniek dus wil je geen standaard website, snappen wij:) Daarom ontwerpt Krijndesign ijzersterke maatwerk websites precies afgestemd op jouw wensen. Deze maatwerk websites zien er niet alleen top uit maar leveren ook een bijdrage aan de groei van jouw bedrijf.
Wij bieden een totaalpakket van web ontwerp, tot webhosting, tot compleet onderhoud. Wij denken met jou mee, geven je advies en begeleiden jou gedurende het gehele traject, ook nadat je website online staat staan wij voor jou klaar. Wij houden het lekker simpel en bieden 1 fantastisch webstartpakket waarmee jij snel & voordelig online bent.

 Webbouw

Krijndesign start direct met het bouwen van de website wanneer jij akkoord op het webontwerp hebt gegeven. Doordat Krijndesign ontwerpt in een live omgeving, kunnen wij snel en zorgvuldig het ontwerp stuk voor stuk opbouwen tot een werkende website. Samen met subtiele web animaties zorgen wij voor een onuitwisbare ervaring bij jou en de bezoeker.
Als uiteindelijk alle elementen stuk voor stuk zijn opgebouwd kunnen we deze live presenteren. Zo kun jij erdoorheen lopen en zie je wat er gebeurd wanneer je ergens op klikt, langs scrollt of doorheen swiped. In deze fase is jouw feedback belangrijk zodat wij de website naar wens aan kunnen passen totdat jij tevreden bent.

 SEO

Wij snappen dat je naast een mooie website gevonden wilt worden. Dit is essentieel om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom houdt Krijndesign hier tijdens het ontwerp traject direct rekening mee. Doordat Krijndesign de website in een logische structuur opzet is het voor Google gemakkelijk de website op te nemen in de ranking.
Verder zorgt Krijndesign dat alle teksten en titels direct triggeren om jouw pagina door te scrollen. Met ons SEObasis pakket staat jouw website startklaar om gevonden te worden. Je krijgt een website die mobiel proof is en een duidelijke navigatie heeft. Daar scoor jij SEO punten mee voor Google.

 Stap extra

Die stap extra...Vinden wij erg belangrijk. Daarom blijven wij na oplevering van je website over je schouder meekijken en kun je ons dagelijks mailen voor het doorvoeren van wijzigingen. Wij regelen alles voor jouw website. Zo verzorgen wij webhosting, technologie én webmastering ineen. Wij denken met jou mee en geven je advies, zo staan wij dagelijks voor jou klaar.
Hiermee willen wij jou simpelweg de allerbeste service bieden en krijg je bij Krijndesign altijd topkwaliteit voor een haalbare prijs. En loop je onverhoopt tegen problemen aan? Laat het ons weten dan lossen wij deze netjes voor je op. Zo werken wij al jaren naar volle tevredenheid van onze klanten en dat blijven we doen.

ZZP webstartpakket

Ga jij starten met je onderneming? Kijk dan eens naar ons webstart pakket:

  Zonder gedoe online

 • Wil jij een website die doeltreffend en indrukwekkend is? Speciaal voor ZZP startups hebben wij een voordelig webstartpakket waarmee jij supersnel en zonder gedoe online bent en je hebt er verder geen omkijken naar want wij regelen alles.. ja écht alles.  Zonder gedoe online voor:
  Klik op de stuiterbal.
  Dit doen wij:
  ✓ webhosting ✓ webmastering ✓ SEObasis ✓ aanpassingen
  Dit krijg jij:
  ✓ uniek ontwerp ✓ mobiel-proof ✓ onderhoud ✓ 24/7 webhulp

Over ons

Nuchter, eerlijk en een echte aanpakker dat is Krijn van Krijndesign.

Jouw voordelen

   heldere communicatie    altijd een stap extra    ruim 12 jaar ervaring    1 aanspreekpunt    handige tips

Krijn - eigenaar Krijndesign

Sinds de start van Krijndesign (maart 2010) weet Krijndesign met ijzersterke web en print ontwerpen klanten te overtuigen. Ondanks dat Krijndesign al heel wat ZZP-ers geholpen heeft, is Krijndesign's werkwijze niet veranderd. Geen onzin verkopen maar mouwen opstropen en uitblinken in web en print ontwerpen, zonder poeha en met beide benen op de grond, dat is Krijn van Krijndesign.
  Wist je dat ik:
 • 10 jaar getrouwd ben
 • hoop bakkies per dag wegslurp
 • woon in Leiderdorp
 • papa ben van dochter Luna
 • baasje van hondje Nina
 • groot PSV fan ben

   

   

  Faq

  Een antwoord op je vraag is wel zo fijn en wil je meer weten? Mail of App Krijndesign.
  Wij vinden dat iedere ZZP-er een website verdient. Daarom bieden wij 1 handig webstartpakket voor € 850,-
  Jij krijgt nooit een standaard website van Krijndesign maar een ijzersterke maatwerk website helemaal afgestemd op jouw wensen.
  Jazeker! Wij leveren al onze websites met ons SEOBasis pakket. Hiermee verbeteren wij de techniek achter jouw website en zorgen wij dat jij lokaal goed op de kaart staat.
  Tuurlijk! Meer dan ooit wordt er via mobiel ge-internet dus jouw website is zowel op PC als tablet en mobiel perfect leesbaar.
  ✓ 1 jij hoeft niks hoeft te doen want wij regelen alles...écht alles
  ✓ 2 jij als kersverse Startup mag de website fijn in 2 termijnen betalen.
  ✓ 3 jij krijgt naast je nieuwe website: full-support, webhosting en SEO
  Om jouw website draaiende te houden leveren wij full-service onderhoud, webhosting en updates voor één vast bedrag per maand.
  Jazeker! We blijven actief in de print/drukwerk wereld. Dus mail ons vooral met flyer, folder en poster aanvragen.

  Bedrijf starten?

  Leuk! Krijndesign helpt je graag

  Let's get social
 • © 2022 | Design by: Krijndesign | Faq | Privacybeleid