Flyers nieuwe vestiging
Flyers in beach sfeer ontworpen voor Horst-Assurantiën ter promotie Noordwijk vestiging. Inmiddels heeft elke inwoner een exemplaar ontvangen.
Het is prettig zaken doen met Krijn. Hij luistert goed naar onze wensen maar komt ook zelf met ideeën. Wij zijn blij met de samenwerking, de volgende flyer is in de maak.
Davina Horst-Assurantiën
check website
Website SEO expert
Krijndesign heeft SEOdiensten vernieuwd met visuele elementen samen met een slimme navigatie-structuur die de bezoeker snel door de website loodst.
Krijn is een top designer, dat zie je direct terug in onze website die hij met veel gevoel heeft ontworpen. Wij werken al geruimte tijd samen en dat blijven we doen.
Sander - SEOdiensten
check website
Flyers zomer actie
Maarten van BelPrins vroeg Krijndesign opvallende flyers te ontwerpen om zijn zonnepanelen in het zonnetje te zetten. De zonnestralen spattten ervan af.
De samenwerking met Krijndesing ervaar ik altijd prettig. Zijn creatieve werkwijze zorgt er steeds voor dat mijn flyers helemaal top zijn. Ik hoop een nog lange samenwerking te hebben.
Maarten - BelPrins
check website
Logo  Camping  website
Voor deze camping reisaanbieder ontwierp Krijndesign een logo met de tulp speels verwerkt. De tulp komt visueel sterk naar voren en is de absolute eyecatcher.
Voor een van onze labels hebben we Krijn gevraagd een nieuw logo te ontwerpen. De samenwerking beviel erg goed. Zijn ontwerp is bij alle deelnemers in de smaak gevallen.
Roy - RED Online Marketing
check website
Flyers clouddiensten
Voor KeyOffice opvallende maar zakelijke flyers ontworpen ter promotie beheer uw zaken in the cloud-platform, een oplossing voor ZZP-ers en KMO-ers.
Met Krijndesign is het altijd prettig zaken doen. Krijn heeft mooie flyers voor ons ontworpen die overal goed zijn ontvangen. Een volgende keer kloppen we gewoon weer aan bij Krijndesign.
Erik - KeyOffice
check website
Logo WereldVitaal
Voor WereldVitaal een logo ontworpen waarin de D van wereld samensmelt met de V van Vitaal. Ook vormt de V een blad die uitmondt in een waterdruppel.
Het was een zoektocht naar iemand die ons logo ‘mocht’ ontwerpen uiteindelijk kozen we Krijn op basis van zijn portfolio. Krijn dacht goed mee en kon onze ideeën goed doorvertalen naar het ontwerp. Wij raden Krijn zeker aan.
Linda - WereldVitaal
check website
Theeverpakking
Super kleurrijke theeverpakking ontworpen met theekruiden opgediept uit de Amazone, tjokvol antioxidanten. Deze wedstijd won Krijndesign via een pitch.
Krijn heeft geholpen Jivaro perfect op de kaart te zetten met een super kleurrijk thee verpakking-ontwerp, vol theekruiden rechtstreeks geplukt uit de Amazone;)
Team - Jivarodrinks
check website
Logo Greidhoeke
Logo ontwerp waarin het Friese landschap in moderne vorm is gegoten. Met 3 logo's in de race won Krijndesign met de meeste stemmen!
Krijn heeft voor ons het Greidhoeke logo ontworpen. Via een pitch wedstrijd is zijn ontwerp als beste gekozen! We zijn er na al die jaren nog erg blij mee! Dank! Krijn!
Bestuur - Greidhoeke
check website
Website Adfisco
Adfiscogent vroeg Krijndesign een overzichtelijke website te ontwerpen. Die uitdaging hebben we succesvol opgeleverd.
Krijn maakte een website volledig naar mijn verwachtingen. Krijn reageert pijlsnel op je vragen en aanpassingen zijn geen enkel probleem, zou hem zeker aanraden!
Axel - Adfiscogent
check website
Logo Zorgaanbod
Voor vindjezorgverlener.nu een herkenbaar logo ontworpen. Zorg vanuit je hart, biedt een helpende hand en de pleister voor ieder het welbekende 1e hulp icoon.
Krijndesign heeft een logo ontworpen voor vindjezorgverlener.nu. De manier van werken en de vlotte communicatie waren prettig. Het uiteindelijke resultaat was exact waar wij, en de klant, naar op zoek waren.
Kevin - KP-Design
check website
Website Kick 
Voor deze giga goede hypotheekadviseur heeft Krijndesign een splinternieuw- en modern webontwerp gemaakt die weer jaren mee kan.
Krijn heeft voor ons Hypotheekkantoor een gloednieuwe website ontworpen, fris en dynamisch eentje die weer jaren mee kan en waar we veel complimenten over ontvangen.
Kick - Kick Wiegmans Hypotheken
check website