Flyers nieuwe vestiging
Flyers in beach sfeer ontworpen voor Horst-Assurantiën Oegstgeest ter promotie Noordwijk vestiging. Inmiddels heeft elke Noordwijker een exemplaar mogen ontvangen.
check website
Website SEO expert
Krijndesign heeft SEOdiensten vernieuwd met visuele elementen samen met een slimme navigatie-structuur die de bezoeker snel door de website loodst.
check website
Flyers zomer actie
Maarten van BelPrins vroeg Krijndesign opvallende flyers te ontwerpen om zijn zonnepanelen in het zonnetje te zetten. De zonnestralen spattten ervan af.
check website
Logo  Camping  website
Voor deze camping reisaanbieder ontwierp Krijndesign een logo met de tulp speels verwerkt. De tulp komt visueel sterk naar voren en is de absolute eyecatcher.
check website
Flyers clouddiensten
Voor KeyOffice opvallende maar zakelijke flyers ontworpen ter promotie beheer uw zaken in the cloud-platform, een oplossing voor ZZP-ers en KMO-ers.
check website
Logo WereldVitaal
Voor WereldVitaal een logo ontworpen waarin de D van wereld samensmelt met de V van Vitaal. Ook vormt de V een blad die uitmondt in een waterdruppel.
check website
Theeverpakking
Super kleurrijke theeverpakking ontworpen met theekruiden opgediept uit de Amazone, tjokvol antioxidanten. Deze wedstijd won Krijndesign via een pitch.
check website
Logo Greidhoeke
Logo ontwerp waarin het Friese landschap in moderne vorm is gegoten. Met 3 logo's in de race won Krijndesign met de meeste stemmen!
check website
Website Adfisco
Adfiscogent vroeg Krijndesign een overzichtelijke website te ontwerpen. Die uitdaging hebben we succesvol opgeleverd.
check website
Logo Zorgaanbod
Voor vindjezorgverlener.nu een herkenbaar logo ontworpen. Zorg vanuit je hart, biedt een helpende hand en de pleister voor ieder het welbekende 1e hulp icoon.
check website
Website Kick 
Voor deze giga goede hypotheekadviseur heeft Krijndesign een splinternieuw- en modern webontwerp gemaakt die weer jaren mee kan.
check website